Απεριόριστες δυνατότητες και οικονομία στις τηλεφωνικές σας κλήσεις

δικτυακή τηλεφωνία

Δικτυακή Τηλεφωνία για όλους!!!

Η δικτυακή τηλεφωνία (VoIP) είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας. Σας δίνει τη δυνατότητα να αποφύγετε την δαπανηρή αγορά ενός τηλεφωνικού κέντρου, χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή για τη διεκπεραίωση της επικοινωνίας. Παρέχει άψογη ποιότητα κλήσεων, και όλες τις ψηφιακές ευκολίες που θα μπορούσατε να χρειαστείτε (αυτόματο τηλεφωνητή, τηλεφωνικό μενού κλπ.). Σας δίνει ακόμη τη δυνατότητα να έχετε ένα ενιαίο τηλεφωνικό δίκτυο (με εσωτερικούς αριθμούς) ακόμη και σε διαφορετικές φυσικές τοποθεσίες (πχ. υποκαταστήματα). Πέραν της ενδοεταιρικής επικοινωνίας, σας παρέχει πολύ φθηνές χρεώσεις για κλήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Πρόκειται για την πιο συμφέρουσα και ευέλικτη λύση από οποιοδήποτε πρόγραμμα τηλεφωνίας έχετε δοκιμάσει.

Διακομιστής (server)

Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου τη δημιουργία του διακομιστή (server) ο οποίος θα παίξει ουσιαστικά το ρόλο του τηλεφωνικού κέντρου. Βασίζεται σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα (Asterisk-FreePBX), πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτείται αγορά λογισμικού για το σκοπό αυτό. Ο διακομιστής προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και παραμετροποιείται στο βαθμό που θέλετε εσείς να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της τεχνολογίας αυτής.

Σε ότι αφορά το υλικό, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε και έναν παλαιότερο υπολογιστή που διαθέτετε, καθώς οι απαιτήσεις του συστήματος δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές (τουλάχιστον όταν πρόκειται για μικρές εγκαταστάσεις). Εμείς θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, και θα σας ενημερώσουμε αν οι ανάγκες σας απαιτούν την αγορά νέου εξοπλισμού.

Ψηφιακές ευκολίες

Όπως όλα τα σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα, έτσι και η δικτυακή τηλεφωνία παρέχει μια πληθώρα ψηφιακών ευκολιών (πχ. προώθηση κλήσεων, αναμονή κλήσεων, αυτόματος τηλεφωνητής κλπ), αλλά με πολύ μεγαλύτερη ευελιξία. Εσείς θα επιλέξετε ποιές ψηφιακές ευκολίες θα ενεργοποιηθούν στο δικό σας σύστημα και εμείς θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Δικτυακή τηλεφωνία και από το κινητό σας!!!

Όλο και περισσότερα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα (smartphones) υποστηρίζουν κλήσεις VoIP. Εμείς θα πραγματοποιήσουμε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις έτσι ώστε να πραγματοποιείτε οικονομικές κλήσεις και από αυτά. Το μόνο που απαιτείται είναι να διαθέτουν σύνδεση στο Internet είτε μέσω ασύρματου δικτύου ή από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Φιλοξενία (Hosting)

Σε περίπτωση που δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε δικό σας υπολογιστή, μπορούμε να αναλάβουμε τη δημιουργία του διακομιστή στη δική μας υποδομή. Με αυτόν τον τρόπο απαλλάσεστε και από το άγχος της ορθής λειτουργίας του κεντρικού συστήματος, καθώς η εταιρία μας διασφαλίζει την αδιάλειπτη και αξιόπιστη λειτουργία του. Φυσικά, στην περίπτωση αυτή απαιτείται σύνδεση στο Internet για την πραγματοποίηση ακόμη και των ενδοεταιρικών κλήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα Φιλοξενία Ιστοσελίδων.

Φαξ

Η δικτυακή τηλεφωνία αλλάζει τον τρόπο που δεχόσασταν και στέλνατε φαξ μέχρι σήμερα!!! Μπορείτε πλέον να διαχειρίζεστε όλη την επικοινωνία σας μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος, παρόμοιου με ένα σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε ένα κείμενο στον επεξεργαστή κειμένου που χρησιμοποιείτε (πχ. Microsoft Word) και με ένα κλικ να στείλετε το αρχείο αυτό με φαξ. Αντίστοιχα, όλα τα εισερχόμενα φαξ αποθηκεύονται απ’ευθείας στον υπολογιστή σας και τα τυπώνετε σε χαρτί μόνο όταν το επιθυμείτε, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος σε αναλώσιμα υλικά.

Εκπαίδευση προσωπικού

Θα αναλάβουμε να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας που διαχειρίζεται τις κλήσεις της επιχείρησής σας για τη λειτουργία και την πιο αποδοτική χρήση του νέου συστήματος.

Σύνδεση με τις υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές / παροχή γεωγραφικών αριθμών

Αν επιλέξετε την δημιουργία του δικού σας διακομιστή, παρέχεται η δυνατότητα να συνδεθεί με τις ήδη υπάρχουσες γραμμές τηλεφώνου που διαθέτετε, και όλες οι εισερχόμενες κλήσεις να δρομολογούνται με πληθώρα τρόπων (πχ. να προωθούνται σε συγκεκριμένο εσωτερικό αριθμό ή σε αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης κλήσεων. Οποιαδήποτε όμως λύση και αν επιλέξετε, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε και τους δικούς σας νέους γεωγραφικούς αριθμούς.

Τηλεφωνικές συσκευές IP

Θα εγκαταστήσουμε, θα παραμετροποιήσουμε και θα σας εξηγήσουμε με απλά λόγια τη λειτουργία των νέων τηλεφωνικών συσκευών. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις ήδη υπάρχουσες συσκευές σας, υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Έτσι το κόστος της εγκατάστασης θα μειωθεί ακόμη περισσότερο καθώς απαιτείται μόνο μια νέα συσκευή (ΑΤΑ) ανα δύο τηλέφωνα (ενσύρματα ή ασύρματα).

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία του τηλεφωνικού σας κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δικτυακή τηλεφωνία και τις δυνατότητές της επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ