Περισσότεροι πελάτες, μεγαλύτερες πωλήσεις μέσω διαδικτύου

Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα !!!

Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να διευρύνετε το πελατολόγιο της επιχείρησής σας; Αν ναι, τότε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι αυτό που χρειάζεστε. Πελάτες από όλη την Ελλάδα ή ακόμη και από το εξωτερικό περιμένουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και η απόσταση είναι πιο μικρή από ό,τι φαντάζεστε: μόνο ένα ΚΛΙΚ μακριά !!! Για μας, η κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων συνδέεται με κάθε σύγχρονο επιχειρηματία που φιλοδοξεί να πάει την επιχείρησή του ένα βήμα πιο πέρα.

Η Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (E-shop) σήμερα

Αν έχετε περιηγηθεί σε κάποιο υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα ή ακόμη κι αν έχετε αγοράσει κάτι ηλεκτρονικά, θα έχετε διαπιστώσει ότι σε πολλές περιπτώσεις η διαδικασία αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους: κακή κατασκευή του καταστήματος, περιττά χαρακτηριστικά, πολύπλοκη διαδικασία παραγγελίας. Θα μπορούσαμε βέβαια να αναφέρουμε και παραδείγματα για σωστή κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αν και προφανώς αυτό δεν είναι εφικτό για ευνόητους λόγους, θα σταθούμε σε ένα και μόνο στοιχείο που χαρακτηρίζει το επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα: ΑΠΛΟΤΗΤΑ.

Η RiverWeb επικεντρώνει στο χαρακτηριστικό αυτό, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα υπολείπεται σε καινοτόμα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η εμπειρία μας εγγυάται την άρτια λειτουργία του, τη φιλικότητα προς τον πελάτη αλλά και την υψηλή του απόδοση.

Γίνετε γνωστοί γρήγορα

Φροντίζουμε το τελικό προϊόν να είναι απόλυτα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και αναλαμβάνουμε την καταχώρησή του σε σημαντικούς online καταλόγους, πράγμα που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό.

Σχεδιασμός και κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό συζητά μαζί σας τις ανάγκες σας και σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για σας. Κατόπιν δημιουργούμε το προσχέδιο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ενσωματώνοντας και τις όποιες προσωπικές σας προτιμήσεις. Σας παρουσιάζουμε το αρχικό αυτό σχέδιο και προχωράμε στις απαραίτητες αλλαγές σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις προτάσεις σας.

Ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστοσελίδα – 2 σε 1

Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να έχετε μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εταιρία μας μπορεί να ενσωματώσει και την ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας σε αυτό, αποκτώντας έτσι ένα ενιαίο και αισθητικά ταιριαστό περιβάλλον τόσο για την προβολή όσο και για τις πωλήσεις σας.

Διεθνής προβολή για τα προϊόντα σας

Έχετε θέσει υψηλούς στόχους για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει και σε αυτό! Αν το επιθυμείτε, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να διαθέτει προβολή στις γλώσσες που επιθυμείτε.

Ασφάλεια στις συναλλαγές

Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια. Η κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων από εμάς ενσωματώνει τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί και η ασφάλεια των συναλλαγών αλλά και το απόρρητο των προσωπικών στοιχείων των πελατών σας. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με μια πληθώρα τρόπων και θα προσαρμοστούν σε ότι εξυπηρετεί καλύτερα την επιχείρησή σας.

Ευκολία στη διαχείριση

Παρέχεται ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων, παραγγελιοληψίας, υπολογισμού κόστους και διαθεσιμότητας προϊόντων. Μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος διαχείρισης έχετε ανά πάσα στιγμή συνοπτική ή αναλυτική εικόνα των παραγγελιών, των πωλήσεων και των εσόδων σας.

Φιλοξενία (Hosting)

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να καταχωρήσει το επιθυμητό όνομα (domain name) για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και επίσης σας παρέχει αξιόπιστη φιλοξενία (hosting) για αυτό. Από τη μεριά σας δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις, καθώς η διαχείριση του διακομιστή φιλοξενίας (server) γίνεται εξ’ολοκλήρου από μας. Δείτε περισσότερα στη σελίδα μας για τη Φιλοξενία Ιστοσελίδων.

Εκπαίδευση προσωπικού

Αναλαμβάνουμε να εξηγήσουμε με απλά λόγια στο προσωπικό σας που θα τροποποιεί το περιεχόμενο τη λειτουργία του διαχειριστικού περιβάλλοντος και σας δίνουμε σαφείς οδηγίες για τις καλύτερες πρακτικές προσθήκης προϊόντων. Αν το επιθυμείτε, η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει και την αρχική προσθήκη των προϊόντων σας, είτε από το μηδέν ή αξιοποιώντας τα όποια δεδομένα έχετε ήδη στη διαθεσή σας για εξοικονόμηση χρόνου (πχ. αν έχετε ήδη δημιουργήσει ένα λογιστικό φύλλο στο Excel ή μια βάση δεδομένων με όλα τα προϊόντα σας).

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε από κοινού την προσφορά που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ