Πλήρης οργάνωση και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας

Μηχανοργάνωση και Τεχνική Υποστήριξη

Μηχανοργάνωση και Τεχνική Υποστήριξη με εγγύηση!!!

Αποφασίσατε να μπείτε στον κόσμο της τεχνολογίας; Η RiverWeb είναι σε θέση να αναλάβει την πλήρη μηχανοργάνωση αλλά και την τεχνική υποστήριξη της επιχείρησής σας. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις λύσεις που ταιριάζουν σε σας.

Αναλυτική καταγραφή των αναγκών σας

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα επισκεφτεί το χώρο σας χωρίς καμιά δέσμευση από τη μεριά σας, θα εξετάσει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους που αφορούν στη μηχανοργάνωση της επιχείρησής σας, και θα συζητήσει μαζί σας αναλυτικά τις ανάγκες σας και πως αυτές θα καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σας. Κατόπιν, όλη η μελέτη θα διατυπωθεί εγγράφως, παραδίδοντάς σας μια λεπτομερή οικονομική προσφορά, η οποία θα περιέχει αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν και όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση διακομιστών (Servers)

Αν είναι απαραίτητο στην επιχείρησή σας να εγκατασταθεί κεντρικός διακομιστής (server), θα αναλάβουμε την εγκατάσταση και παραμετροποίησή του μαζί με όλες τις εφαρμογές που θα λειτουργήσουν, και σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και αν λειτουργούν αυτές (πχ. Windows, Linux, FreeBSD κλπ).

Μείωση κόστους με Εικονικοποίηση (Virtualization)

Αν οι ανάγκες σας επιβάλλουν τη λειτουργία περισσοτέρων από ενός διακομιστών στην επιχείρησή σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικούς πόρους συνδυάζοντας πολλούς εικονικούς διακομιστές σε έναν ή περισσότερους φυσικούς διακομιστές. Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση εικονικών υποδομών (Virtual infrastructures), υλοποιημένες με όλες τις κορυφαίες λύσεις του χώρου (VMware, Hyper-V, OpenVZ, KVM, Xen).

Εξειδικευμένες ERP λύσεις

Σε όποιον επιχειρηματικό κλάδο κι αν ανήκετε, υπάρχει μία εφαρμογή φτιαγμένη για εσάς πλήρως παραμετροποιήσιμη. Αφού συζητήσουμε μαζί σας για τις προοπτικές, τον τρόπο υλοποίησης και το όφελος χρήσης του ειδικού αυτού λογισμικού, συντάσσουμε εγγράφως μία οικονομική προσφορά. Εφόσον την αποδεχτείτε, ερχόμαστε στον χώρο σας, θέτουμε σε λειτουργία τη νέα σας υποδομή και σας εκπαιδεύουμε στον τρόπο χρήσης της. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Δομημένη καλωδίωση / Ασύρματη επικοινωνία

Η εταιρία μας πάντα προτείνει την εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης (και όχι ασύρματου δικτύου), ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο βαθμό η ασφάλεια των δεδομένων σας, αλλά και η ταχύτατη και πιο σταθερή απόδοση όλου του εξοπλισμού. Σε αυτή την περίπτωση, θα εγκαταστήσουμε και -εφόσον το επιθυμείτε- θα πιστοποιήσουμε (με ειδικούς ελέγχους) την δομημένη καλωδίωση, τις πρίζες δικτύου και όλα τα επιμέρους στοιχεία. Θα σας παραδώσουμε εγγράφως την αναφορά της πιστοποίησης και της ορθής εγκατάστασης. Ωστόσο, αν επιθυμείτε όλη η υποδομή σας να λειτουργήσει ασύρματα, θα αναλάβουμε την εγκατάσταση του ασύρματου εξοπλισμού (Access point, ασύρματες κάρτες δικτύου κλπ). Στην περίπτωση δε που η επιχείρησή σας στεγάζεται σε διαφορετικές φυσικές τοποθεσίες (πχ. διαθέτετε υποκαταστήματα) και εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό, αναλαμβάνουμε και την διασύνδεση των τοποθεσιών αυτών, εγκαθιστώντας και ρυθμίζοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό (εξωτερικές κεραίες κλπ). Αν η ασύρματη ζεύξη δεν είναι εφικτή, η διασύνδεση όλων των υποκαταστημάτων σας θα υλοποιηθεί με κύκλωμα VPN (είτε μέσω μίας απλής ADSL/VDSL γραμμής ή μέσω κάποιας πιό εξειδικευμένης λύσης (πχ. MPLS VPN, SHDSL, Leased Line).

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρία μας προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα τεχνικής υποστήριξης βάσει συμβολαίου ή ανά κλήση, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, είτε αφορά λειτουργικό θέμα (πχ. πρόβλημα στο λογισμικό ή στη λειτουργία του δικτύου) ή αστοχία υλικού (πχ. υπολογιστές, εκτυπωτές κλπ.), η ανταπόκρισή μας θα είναι άμεση. Ακόμη, αν συναινέσετε και εσείς, μπορούμε να εγκαταστήσουμε σε όλον τον εξοπλισμό σας λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης, ώστε στα πιο απλά προβλήματα να μπορούμε να σας δώσουμε λύση και εξ’αποστάσεως, ελαχιστοποιώντας έτσι το χρόνο επίλυσης του προβλήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε από κοινού την προσφορά που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ