Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας

Προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η RiverWeb είναι μια Ελληνική εταιρεία με έδρα την Χρυσούπολη Καβάλας που δραστηριοποιείται σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα στο χώρο της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, προσφέροντας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες, αλλά και φορείς του Δημοσίου. Το εταιρικό μας προφίλ συνθέτουν καταρτισμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία, που εργάζονται με αφοσίωση, συνέπεια και υπευθυνότητα για την υλοποίηση έργων οποιασδήποτε κλίμακας με στόχο την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη. Οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής και είναι απολύτως προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Έχουμε την τεχνογνωσία, αλλά και τη διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε!!!

Το πρόβλημα

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι σήμερα ζούμε ξανά μία νέα τεχνολογική επανάσταση. Η Πληροφορική και η νέα τεχνολογία γενικότερα έχει πλέον διεισδύσει σε κάθε τομέα της ζωής μας. Η εξοικείωση με τη χρήση της είναι επιβεβλημένη. Δυστυχώς, πολλοί συναντούν δυσκολίες στη χρήση αυτή. Αφ’ ενός λόγω του όγκου, της ποικιλομορφίας και της πολυπλοκότητας της νέας γνώσης που πρέπει να αποκτηθεί, αφ’ ετέρου λόγω της έλλειψης σωστής καθοδήγησης. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια επιχείρηση, της οποίας η σωστή λειτουργία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη νέα τεχνολογία.

Η λύση

Η RiverWeb δημιουργήθηκε για σας. Για να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της Πληροφορικής και για να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της στην επιχείρησή σας. Για να απαλλαγείτε από το άγχος της υπερπληροφόρησης, αφήνοντας το τεχνικό μέρος πάνω μας.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε:

  • Γιατί αναλαμβάνουμε έργα οποιασδήποτε κλίμακας
  • Γιατί διαθέτουμε διευρυμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία
  • Γιατί αξιολογούμε σωστά τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις
  • Γιατί προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές
  • Γιατί παρέχουμε άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη

Δε ρισκάρουμε την αξιοπιστία μας με ερασιτεχνικούς πειραματισμούς ούτε αποβλέπουμε στο ευκαιριακό κέρδος. Ενεργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον σας και είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα της εργασίας μας θα οικοδομήσει μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης και μακρόπνοης δημιουργικής συνεργασίας.