Υπηρεσίες E-mail

Βρίσκεστε εδώ:/Υπηρεσίες E-mail
Υπηρεσίες E-mail2016-10-18T13:28:44+00:00

Η ηλεκτρονική σας αλληλογραφία στα καλύτερά της

Υπηρεσίες email

Η χρήση του e-mail σήμερα

Η ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail) έχει αντικαταστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραδοσιακή αλληλογραφία μέσω ταχυδρομείου χάρη στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος που παρέχει. Ακόμη και ο πιο απλός χρήστης ηλεκτρονικού υπολογιστή έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό email και έχει μάθει να τον χειρίζεται για τις καθημερινές του ανάγκες επικοινωνίας. Όταν πρόκειται για επιχειρήσεις, ασφαλώς οι ανάγκες διαφοροποιούνται, γίνονται πιο περίπλοκες. Η RiverWeb, κατανοώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις και διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία, αλλά και να σας προτείνει λύσεις που θα διευκολύνουν την εργασία σας.

Υπηρεσίες e-mail

Στη RiverWeb γνωρίζουμε πολύ καλά το αντικείμενο και μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες email στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Εάν, για παράδειγμα, μετακινείστε συχνά μπορούμε να σας δώσουμε πρόσβαση στην αλληλογραφία σας όπου κι αν βρίσκεστε μέσω οποιασδήποτε συσκευής (laptop, tablet, smartphone). Έτσι, θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο, αφού δεν θα χρειάζεται πλέον να επιστρέψετε στο γραφείο για να ελέγξετε τα μηνύματά σας.

Συγκεκριμένα για το εταιρικό σας email, το τεχνικό μας τμήμα έχει αναπτύξει ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες. Πρόκειται για ένα ταχύτατο, ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα που θα σας λύσει τα χέρια.

Ακόμη, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μαζικές αποστολές email στη λίστα παραληπτών που θα μας δώσετε. Μπορείτε, λοιπόν, εύκολα και άμεσα να προωθήσετε σε υποψήφιους πελάτες τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να στείλετε ευχές στους συνεργάτες σας, να ενημερώσετε τους πελάτες και προμηθευτές σας για κάποια αλλαγή στην επιχείρησή σας κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τη λύση στο πρόβλημά σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ