Αυξήστε τις πωλήσεις σας με μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια

Υπηρεσίες Marketing

Η αναγκαιότητα των Υπηρεσιών Marketing σήμερα

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά πολλές και διαφορετικές προκλήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την μορφή της επιχείρησης, από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει στους καταναλωτές και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, υπάρχουν κάποια κοινά ζητήματα που όλοι οι επιχειρηματίες έχουν να επιλύσουν. Ένα από αυτά και ίσως το σημαντικότερο όλων είναι η προσέλκυση νέων πελατών, αφού χωρίς πελάτες δε νοείται υγιής επιχείρηση. Η επιστήμη του marketing αναπτύχθηκε με στόχο την αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων μιας επιχείρησης μέσα από διάφορες στρατηγικές. Πρόκειται για μια δυναμική διαδικασία που συμβαδίζει πάντα με τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, τις νέες τάσεις της αγοράς, τις καταναλωτικές συνήθειες και την γενικότερη οικονομική κατάσταση.

Εταιρική ταυτότητα

Εταιρική ταυτότητα ονομάζεται η ολοκληρωμένη εικόνα που έχει μία επιχείρηση στα μάτια των καταναλωτών. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας. Η ομάδα της RiverWeb πλαισιώνεται από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε την επιχειρηματική σας εικόνα, προτείνοντάς σας μία σειρά από ενέργειες βασισμένες στις δικές σας ανάγκες.

Σχεδιασμός λογότυπου

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του εταιρικού σας λογότυπου, το διακριτικό δηλαδή σήμα που πρέπει να έχει η επιχείρησή σας για να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Το δημιουργικό μας τμήμα θα συζητήσει μαζί σας και θα σας παρουσιάσει τρία δείγματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Έχουμε πολλές ιδέες και έμπνευση για να δημιουργήσουμε το λογότυπο που θα δώσει άλλο αέρα στην παρουσίαση της επιχείρησής σας.

Σε συνδυασμό με το νέο σας λογότυπο, μπορούμε να διαμορφώσουμε για εσάς όλη σας τη γραφική και διαφημιστική ύλη, όπως επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, σακούλες, αυτοκόλλητα, επιγραφές κτλ. Η συνοχή όλων των παραπάνω αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για μια καλά δομημένη εταιρική ταυτότητα και κατ’ επέκταση για μια ολοκληρωμένη επαγγελματική προβολή.

Online Marketing

Ο πιο σύγχρονος και διαδεδομένος τρόπος προβολής των επιχειρήσεων σήμερα είναι ο διαδικτυακός, καθώς προσφέρει πολλές επιλογές με σχετικά περιορισμένο οικονομικό κόστος, μεγάλη ευελιξία κινήσεων και εύρος απήχησης. Η RiverWeb αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτέλεση μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας στο διαδίκτυο που ταιριάζει στις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις ενέργειες που πραγματοποιούμε για εσάς:
• Καταχώρηση της επιχείρησής σας σε γνωστούς online επαγγελματικούς καταλόγους και οδηγούς
• Σχεδιασμό και καταχώρηση διαφημιστικών banners σε ιστοτόπους μεγάλης επισκεψιμότητας
• Δημιουργία επαγγελματικών λογαριασμών στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), όπως Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, LinkedIn
• Δημιουργία και αξιολόγηση στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας

Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο! Ελάτε να συζητήσουμε και να βρούμε τις καταλληλότερες λύσεις για σας και την επιχείρησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ