ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η RiverWeb είναι μια Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με έδρα τη Χρυσούπολη Καβάλας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής και διαδικτύου. Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν την υποδομή τους και να επωφεληθούν από τα απεριόριστα πλεονεκτήματα και τις ευέλικτες δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Το εταιρικό μας προφίλ συνθέτουν καταρτισμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία, που εργάζονται με αφοσίωση, συνέπεια και υπευθυνότητα για την υλοποίηση έργων οποιασδήποτε κλίμακας με στόχο την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη. Οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής και είναι απολύτως προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΣΥΜΜΑΧΟΣ

Η Πληροφορική πάντα ήταν για μένα οικογενειακή υπόθεση, με τους δικούς μου ανθρώπους (πατέρας, αδελφός και σύζυγος) να ασχολούνται με το αντικείμενο ενεργά εδώ και χρόνια. Δεν σας κρύβω ότι αρχικά ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό στη ζωή μου, γι’αυτό και οι σπουδές μου είχαν έναν άλλο προσανατολισμό. Όταν αποφάσισα την ίδρυση της RiverWeb το 2014 η Πληροφορική έγινε προσωπική υπόθεση και στόχος ζωής. Απέκτησα νέα κατάρτιση και εκπαιδεύτηκα στον προγραμματισμό και το ψηφιακό marketing. Με την εμπειρία και τεχνογνωσία που μας διακρίνει είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Κατανοώντας τις δυσκολίες και το άγχος του επιχειρείν, οι άνθρωποι της RiverWeb δεσμεύονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Φωτεινή Axι. Τατσίδου, CEO & Founder