ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η RiverWeb είναι μια Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με έδρα τη Χρυσούπολη Καβάλας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής και διαδικτύου. Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν την υποδομή τους και να επωφεληθούν από τα απεριόριστα πλεονεκτήματα και τις ευέλικτες δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Το εταιρικό μας προφίλ συνθέτουν καταρτισμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία, που εργάζονται με αφοσίωση, συνέπεια και υπευθυνότητα για την υλοποίηση έργων οποιασδήποτε κλίμακας με στόχο την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη. Οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής και είναι απολύτως προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΣΥΜΜΑΧΟΣ

Η RiverWeb ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014 από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής και βαθιά γνώση του αντικειμένου. Με την ίδια αγάπη και αφοσίωση συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας προς ιδρύματα, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων. Κατανοώντας τις δυσκολίες και το άγχος του επιχειρείν, είμαστε πάντα δίπλα σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Φωτεινή Axι. Τατσίδου, CEO & Founder