Προβάλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η Κατασκευή Ιστοσελίδων (Web Design) σήμερα

Μία σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα σήμερα δεν είναι απλή υπόθεση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που συντελούν σε αυτό. Ο ανταγωνισμός είναι πιό έντονος από ποτέ, οι τεχνικές παρουσίασης πολυάριθμες, η πολυπλοκότητα διαρκώς αυξάνουσα. Δυσκολεύεστε στην επιλογή σας; Αν ναι, χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα σας μιλήσει για την ουσία, χωρίς να σας προκαλέσει σύγχυση με περιττές για σας τεχνικές πληροφορίες και προπάντων χωρίς να σας προμηθεύσει κάτι που δε χρειάζεστε.

Η εταρία μας, ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις, είναι σε θέση να καλύψει την ανάγκη της επιχείρησής σας για προβολή στο διαδίκτυο, προωθώντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνουμε σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια, και στο τεχνικό αλλά και στο αισθητικό μέρος. Εμπιστευθείτε την ομάδα μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και προβάλλετε με επιτυχία την επιχείρησή σας!!!

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό συζητά μαζί σας τις ανάγκες σας και σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για σας. Κατόπιν δημιουργούμε το προσχέδιο της ιστοσελίδας σας ενσωματώνοντας και τις όποιες προσωπικές σας προτιμήσεις. Σας παρουσιάζουμε το αρχικό αυτό σχέδιο και προχωράμε στις απαραίτητες αλλαγές σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις προτάσεις σας.

Φιλοξενία (Hosting)

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να καταχωρήσει το επιθυμητό όνομα (domain name) για την ιστοσελίδα σας, και επίσης σας παρέχει αξιόπιστη φιλοξενία (hosting) για αυτήν. Από τη μεριά σας δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις, καθώς η διαχείριση του διακομιστή φιλοξενίας (server) γίνεται εξ’ολοκλήρου από μας.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα μας για τη Φιλοξενία Ιστοσελίδων.

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Διαχείριση περιεχομένου (Content Management)

Αν υπάρχει ανάγκη για διαρκή ενημέρωση της ιστοσελίδας σας με νέο περιεχόμενο ή/και τροποποίηση του ήδη υπάρχοντος, η εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε και εσείς (στο βαθμό που το επιθυμείτε) την ιστοσελίδα σας. Παρέχεται ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης (Content Management System – CMS) στο οποίο συνδέεστε απλά μέσω του περιηγητή σας (πχ. Firefox, Google Chrome, Internet Explorer). Η σωστή ρύθμιση του συστήματος διασφαλίζει ότι δε θα μπορείτε να προκαλέσετε άθελά σας κάποια δυσλειτουργία στην ιστοσελίδα. Επίσης, διατηρούμε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας (backups) της ιστοσελίδας σας, ώστε αν καταστεί αναγκαίο, μπορούμε να επαναφέρουμε άμεσα μία προηγούμενη έκδοσή της (πχ. τη χτεσινή) και έτσι να αναιρεθούν οι όποιες ανεπιθύμητες αλλαγές πραγματοποιήσατε.

Εκπαίδευση προσωπικού

Αναλαμβάνουμε να εξηγήσουμε με απλά λόγια στο προσωπικό σας που θα τροποποιεί το περιεχόμενο τη λειτουργία του διαχειριστικού περιβάλλοντος.

Προσβασιμότητα περιεχομένου από ΑΜΕΑ

Η RiverWeb, με σεβασμό προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να διευκολύνουν την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας τους από τα άτομα αυτά, μπορεί να ενσωματώσει στην κατασκευή ιστοσελίδων της κάποιες πρόσθετες λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να συμμορφώνονται πλήρως ή μερικώς (επίπεδα Α, ΑΑ, ΑΑΑ) με τις οδηγίες του πρότυπου WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines).

Γίνετε γνωστοί γρήγορα

Πέρα από την άρτια κατασκευή, φροντίζουμε το τελικό προϊόν να είναι απόλυτα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO), και αναλαμβάνουμε και την καταχώρησή του σε σημαντικούς online καταλόγους, πράγμα που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε από κοινού την προσφορά που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι λένε οι πελάτες μας

“Η RiverWeb κατασκεύασε μια ιστοσελίδα για μας σε χρόνο ρεκόρ και με το συνολικό αποτέλεσμα να μας ικανοποιεί απόλυτα. Τους ευχαριστούμε πολύ!!!”

Αθανάσιος Τσιριγγάνος, NestosTAX

“Συστήνω ανεπιφύλακτα τη RiverWeb σε όλους όσοι χρειάζονται το “δικό τους άνθρωπο” σε θέματα τεχνολογίας. Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε ΓΡΗΓΟΡΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.”

Ευθύμιος Μαρινόπουλος, Angels Advertising

“Άψογη συνεργασία, εξαιρετικό αποτέλεσμα ό,τι και να ζητήσεις! Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά σας και την σωστή κατεύθυνση για την ανάδειξη της επιχείρησης και των προϊόντων μας.”

Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Φάρμα ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

“Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση! Η RiverWeb είναι ο συνεργάτης που έψαχνα καιρό να βρω για την επιχείρησή μου. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα τόσο για την προβολή όσο και για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεών μου.”

Γεώργιος Σαμακοβλής, Samakovlis Gas Station & Stores