Ολοκληρωμένα συστήματα παρακολούθησης χώρων για το σπίτι και την επιχείρηση

Δικτυακή Παρακολούθηση Χώρων

Δικτυακή Παρακολούθηση Χώρων: Ολοκληρώστε την προστασία της περιουσίας σας

Στη σημερινή εποχή το άγχος για την ασφάλεια των αγαπημένων μας προσώπων και της περιουσίας μας είναι πιο έντονο από ποτέ. Ακόμη και αν έχετε επιλέξει κάποια αξιόπιστη λύση συστήματος συναγερμού, δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε άμεση επαφή με το χώρο σας όποια στιγμή το επιθυμείτε. Αυτό το σημαντικό για όλους πρόβλημα έρχεται να επιλύσει η δικτυακή παρακολούθηση χώρων. Τοποθετώντας δικτυακές κάμερες μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε μέσω του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου, και έτσι να διατηρείτε συνεχώς την επαφή με το χώρο σας, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις για ότι συμβεί. Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όλες οι δικτυακές κάμερες που εγκαθιστά η εταιρία μας διαθέτουν δυνατότητα νυχτερινής θέασης μέσω υπερύθρων LEDs αλλά και δυνατότητα πλήρους περιήγησης στο χώρο, με το χειρισμό να γίνεται και εξ’αποστάσεως. Ειδικά για τους εξωτερικούς χώρους μπορούν να εγκατασταθούν πλήρως αδιάβροχες κάμερες, σύμφωνα με το πρότυπο IP66. Μπορούν να συνδεθούν ενσύρματα ή ασύρματα. Διαθέτουν δυνατότητα ειδοποίησης και αποστολή φωτογραφιών/video μέσω e-mail όταν ανιχνευθεί κίνηση. Για ακόμη πιο αποτελεσματική δικτυακή παρακολούθηση, συνδυάστε τις κάμερες με ένα αξιόπιστο καταγραφικό συνδεδεμένο στο δίκτυό σας.

Μελέτη του χώρου και των αναγκών σας

Θα επισκεφθούμε το χώρο σας και θα σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για σας αλλά και τα πιθανά σημεία τοποθέτησης του.

Εγκατάσταση του εξοπλισμού

Οι τεχνικοί μας θα προχωρήσουν στην εγκατάσταση και τη ρύθμιση του εξοπλισμού. Εσείς απλά πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο που θα ειδοποιείστε και σε ποιές περιπτώσεις.

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και εκπαίδευση προσωπικού

Φυσικά, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα συγκεντρωτικά σε μια οθόνη, βλέποντας ταυτόχρονα όλα τα σημεία που έχει εγκατασταθεί κάμερα. Για το σκοπό αυτό η εταιρία μας θα εκπαιδεύσει το προσωπικό σας για τη χρήση του συστήματος.

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία του εξοπλισμού.

Καταγραφή

Αν επιθυμείτε τη συνεχή καταγραφή της δραστηριότητας του χώρου, θα αναλάβουμε να τοποθετήσουμε και το καταλληλότερο καταγραφικό σύστημα για σας, το οποίο μπορεί να είναι είτε αυτόνομο ή συνδεδεμένο με κάποιον υπολογιστή. Έτσι θα γίνεται ακόμη πιο εύκολη η διαχείριση του παραγόμενου οπτικοακουστικού υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε από κοινού την προσφορά που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ