Εντός Ιανουαρίου 2021 αναμένεται να ξεκινήσει η επιδότηση ΕΣΠΑ για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο. Όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση το πρόγραμμα θα επιδοτήσει στο ακέραιο το κόστος κατασκευής eshop των ωφελούμενων επιχειρήσεων, εφόσον αυτό δεν ξεπερνά τα 5000 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός της συγκεκριμένης δράσης ανέρχεται στα 80 εκατ. ευρώ και αφορά σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δαπάνη αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από άλλη επιδότηση ΕΣΠΑ, του προγράμματος «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» για την οποία οι ενδιαφέρομενοι μπορούν ακόμη να υποβάλλουν αιτήσεις, με καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιανουαρίου 2021.

Κατασκευή Eshop από τη RiverWeb

Όπως πάντα, η RiverWeb βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία ως αξιόπιστος συνεργάτης και αρωγός στη ψηφιακή του αναβάθμιση, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες Πληροφορικής και διαδικτύου άμεσα και αποτελεσματικά.

  • Αναλαμβάνουμε την κατασκευή eshop με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και εγγυώμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Μέσα από ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τα προϊόντα και τις παραγγελίες σας άμεσα για να παραμένετε ανταγωνιστικοί στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση του domain name σας, καθώς επίσης και τη φιλοξενία του eshop σας στην υποδομή μας, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα απόκρισης, ώστε οι πελάτες σας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγοραστική τους εμπειρία.
  • Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση της κατάταξης του eshop σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google με την εφαρμογή White Hat SEO τεχνικών για την προσέλκυση νέων πελατών με οργανικό τρόπο.
  • Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή προώθηση του eshop σας μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες και άλλες ενέργειες για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand σας, της επισκεψιμότητας του eshop σας και των πωλήσεών σας.
  • Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία επαγγελματικών σελίδων στα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαχειριζόμαστε (προαιρετικά) το περιεχόμενό τους εφαρμόζοντας επιτυχημένες SMM στρατηγικές και καμπάνιες.
  • Αναλαμβάνουμε την προώθηση του eshop σας και μέσω Εmail Marketing, σχεδιάζοντας και αποστέλλοντας μαζικά ενημερωτικά και διαφημιστικά μηνύματα στις λίστες παραληπτών που επιθυμείτε.

Χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτό που χρειάζεστε για να μπείτε δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλ. 251 500 2591, μέσω email στο info@riverweb.gr και μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.